Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης. Η χρήση του ιστολογίου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερόμενων όρων, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου χωρίς άδεια. Content reproduction in whole or in part in any form or medium without permission is prohibited.

Στο www.afsnapshots.com φιλοξενούνται φωτογραφίες και βίντεο από την πόλη που ζω. Απαγορεύεται η χρήση, η αναπαραγωγή ή τροποποίηση φωτογραφιών, ή άλλου υλικού του www.afsnapshots.com, με σκοπό το να πλήξουν ή να στοχοποιήσουν άτομα ή κοινωνικές ομάδες, συνδεθούν με ρατσιστικό ή φασιστικό περιεχόμενο, να ενθαρρύνουν τη βία, το εμπόριο ζώων, την θανάτωση ζώων με κάθε τρόπο, την κακομεταχείριση ζώων, την διαφήμιση ζωολογικών πάρκων ή δελφιναρίων.

Το www.afsnapshots.com φιλοξενεί ειδικούς συνδέσμους, hyperlinks, links, banners, προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει καμία ευθύνη, και η χρήση τέτοιων συνδέσεων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Το www.afsnapshots.com δεν ευθύνεται,για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών από την πρόσβαση και χρήση άλλων διαδικτυακών τόπων.

Το www.afsnapshots.com μπορεί να τροποποιήσει ή να καταργήσει το περιεχόμενο του ή ακόμα και αν αναστείλει την λειτουργία του χωρίς καμία προειδοποίηση.

Το www.afsnapshots.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο, που φέρεται ως συγγραφέας αυτού. Το arisfrsnapshots.wordpress.com μπορεί να διαγράψει χωρίς προειδοποίηση σχόλια που σκοπό έχουν να προκαλέσουν ή να προσβάλουν άλλους χρήστες. Καθώς και διαφημιστικά μηνύματα, σπάμ κτλ.

Το www.afsnapshots.com μπορεί να τροποποιήσει τους όρους χρήσης χωρίς καμία προειδοποίηση.